Szolgáltatások / E-bevallás

vissza a szolgáltatásokhoz

Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényben meghatározott adózói körnek (a havi adó- és járulék bevallásra, illetőleg összesítő nyilatkozat benyújtására kötelezetteknek) elektronikus úton kell valamennyi bevallási, illetőleg adatszolgáltatási kötelezettségét teljesítenie.

Ezen túlmenően bármely adózónak lehetősége van adóügyeinek elektronikus intézésére az adóügyek elektronikus intézésének szabályairól szóló 34/2007. (XII. 29.) PM rendeletben meghatározottak szerint. Így az adózók a bevallási és adatszolgáltatási kötelezettségen túlmenően a bejelentési és változás-bejelentési kötelezettségüket is teljesíthetik elektronikus úton. Elektronikus úton adóhatósági szolgáltatás keretében általános, nemleges, együttes adóigazolás, jövedelemigazolás és illetőségigazolás kiadását, valamint a köztartozásmentes adózói adatbázisba történő felvételt lehet kezdeményezni.

Már most bonyolult?
Leveszem válláról az elektronikus adóbevallás terheit. Elkészítem, és be is adom e-bevallását, Önnek csak igénybe kell vennie a szolgáltatást. Megbízható, magas szakértelemmel és hozzáértéssel állok ügyfeleim rendelkezésére.