Szolgáltatások / Adóhatóság előtti képviselet

vissza a szolgáltatásokhoz

Adóhatósági ellenőrzéshez kapcsolódó ügyintézés, ami magában foglalja a szükséges beadványok (észrevétel, fellebbezés, végrehajtási kifogás, méltányossági kérelem stb.) elkészítését, de akár a személyes képviseletet is.

Segítek abban, hogy ne legyenek a vállalkozásnak végrehajtási ügyei. Egy megfelelő megállapodás, amelyet az adós teljesíteni tud, előre kiszámítható pályára tereli a cég pénzügyeit.

Ha pedig már megindult a végrehajtás, akkor rosszabb pozícióból ugyan, de ismételten részt vállalunk a megállapodás megkötésében.

A két fő terület – ellenőrzés, végrehajtás – mellett természetesen még nagyon sok kapcsolat lehet az adózó és adóhatóság között.

Lehet, hogy a revízió megállapításával a cég maga is egyetért, de nem tudja elfogadni a kapcsolódó szankciókat, vagy bizonyos szempontok miatt (pl. közbeszerzési pályázat) az adott pillanatban nem lehet tartozása, adóhatósági megállapítása. A folyószámlák kiküldése után nem csak az adótartozásával szembesül, hanem a felszámított késedelmi pótlékkal is!

Ha már elindult Ön ellen az eljárás, akkor minél előbb gondoskodjon szakszerű jogi képviseletről! Az eljárás korai szakaszába bekapcsolódva tudjuk leghatékonyabban végezni munkánkat.

  • Nyilatkozatok megtétele, bizonyítási indítványok előterjesztése
  • Személyes és folyamatos kapcsolattartás az adóhatósággal